Nya fonts

Att jag har en ny skoldator betyder naturligtvis att alla mina nedladdade fonts försvinner, men idag har jag ägnat mig åt att hitta en massa roliga igen. Här är några av dom.
 
 

Död åt allergi!

Hej! just nu sitter jag utanför Victor's hus. Har suttit här i ungefär en och en halv timme. Köpte choklad och pringles förut, chokladen finns kvar, men chipsen har jag ätit upp under tiden jag har väntat. Jag har jävligt ont i min rumpa...
 
 

Nytt

Hej! I morse körde min mamma mig till skolan, jag ville ha min cykel med till skolan så att jag kan cykla när jag är i Kungsbacka. Men eftersom att det vanliga låset lätt kan kapas av, cyklade jag iväg till Clas Ohlson efter skolan och köpte ett. Jag köpte även en cykelpump, mobilskal och skärmskydd.
 
Jag kan också berätta att jag imorgon kommer sova hos min pojkvän och förhoppningsvis ta lite mysiga bilder, på lördag kommer jag vara hundvakt, men annars är det inget speciellt inplanerat. 
 
Mobilskalet på bilden är inte riktigt i samma modell som det jag köpte.
 

Alternativa bloggar

Att modebloggarna tar allt rampljus är ingen nyhet, men det borde inte vara så. Jag har startat en ny facebooksida just för att föra fram alla "alternativa" bloggar i rampljuset. Med alternativa menar jag bloggarna med mycket färg, photoshop och bilder. Det är sådanna bloggar jag älskar och vill se mer utav, men dem är inte lätta att hitta.
 
Tanken är att man en gång om dagen/veckan eller något sådant lägger upp en blogg på facebooksidan för att få fler läsare och bli sedd. Just nu är sidan helt nystartad, så det är inte särskilt många "likes", men man kan inte börja på toppen, right? Hjälp gärna till att få facebooksidan populär, så att dessa bloggarna sedan kan få den uppmärksamhet dem förtjänar.
 
 
Funkar inte bildlänken, klicka på denna. http://www.facebook.com/groups/farggladabloggar/

Att man som kille är en "toffel"

Något som många troligtvis har märkt är att det är inte okej att "toffla" för sin flickvän. Förutom ifall det är lingonveckan då är det naturligtvis okej!
 
Jag förstår inte varför folk ser på det som något "stalkigt" och skrämmande. Så som jag ser det är ju bara någon som bryr sig om sin partner. Jag tycker att det är jättefint när man försöker få sin partner att må så bra som möjligt. Men om man gör det genom att köpa rosor eller att "toffla" spelar ingen som helst roll, tanken är ju densamma!  Man kan få toffla hur mycket man vill, tycker jag. Det är enligt mig jättecharmigt och väldigt uppskattat.
 
Detta blev ett rätt kort inlägg, men förhoppningsvis så når mitt budskap fram.

Jag älskar godis


Rast

Jag sitter i skolan, har rast och lyssnar på musik. Låten som spelas just nu är blurred lines. Rast i ungefär tre timmar väntar på mig, har inte mycket att skriva, så jag ger er en fin liten playlist.
 
 

Varning för språket.

Jag är så jävla arg nu. Så jävla arg! Morgonen började rätt okej, jag åt och klädde på mig osv. med det har än så länge varit det enda positiva med denna morgonen. För när jag väntade på bussen, så kom den aldrig. Jag fick istället springa till nästa busshållsplats där en annan buss skulle komma. Vid 08.40 var jag på Kungsbacka station (jag skulle börjat 08.30), klockan 08.50 var jag framme vid skolan. Jag pratade med receptionisten och fick veta att jag börjar TOLV FUCKING TIO så jag fick lugnt sätta mig och vänta. Jag kollade sedan adela och fick reda på att hela jävla schemat har blivit ett helvete. Men det som gjorde mig mest arg var att på onsdagar har jag rast i nästan tre timmar och slutar 16.40 jävla skitskola. Sedan på fredagar slutar jag 15.40 dö i en jävla eld. 
 
Hatar mitt schema så jävla mycket just nu. Funderar på att istället byta till Elof Lindälv med inriktning resturang.

Mullegodis!

Jag har de senaste två veckorna glufsat i mig en skål mullegodis nästan varje kväll. Nyttigt? Nej, verkligen inte. Gott? Du ska bara veta! Tänkte dela med mig av mitt recept, ät och njut.
 
 
 

Nyligen sett på netflix

 

Första skoldagen

Första skoldagen idag.. Fruktansvärt onödig. Lärarna presenterade sig och vi fick våra busskort och skåp, det var i princip allt. Började klockan nio för att sluta klockan tio. Jaja.
 
 

Tonåringar

 

Skolan

Imorgon börjar skolan, jag får väl erkänna att jag är hyfsat taggad. Det enda problemet är att jag vill kunna sova hur länge jag vill och fortsätta kolla på Bones hela dagarna.. :( Hähä, men aja. bai.


Bloggääääään

Goddag! Något som ni redan vet, är att jag suger på att blogga, MEN jag vill bli bättre. Om det bara inte hade varit så tråkigt... Känner ingen kreativitet över huvudtaget för att göra intressanta blogginlägg, inte roliga photoshop kollage eller nåt... Hmm, jag ska ta och kika vidare lite för att hitta mer kreativitet, har dock en massa bilder att lägga upp, men åh så jobbigt!

Blått
Hos min älskade

Godmorgon! Jag ligger just nu blevid min älskade i hans säng. Jag har sovit här sedan i måndags. Jag är så lycklig när jag ligger i hans famn, då känner jag att det finns ingenstans jag är tryggare. Det har hänt saker de senaste dagarna, jag har fått veta vissa saker. Saker som jag mår jättedåligt över och saker som får mig att skämmas som en hund. Men trots det så är det här, i Puttes famn jag känner mig tryggast. Jag vill att klockan ska bli 11 nu så att jag kan väcka honom, jag vill höra hans mysiga morgon röst säga att han älskar mig. Detta blev ett riktigt jävla cheesy inlägg, men det är bättre än inget! häh. BH köpt i måndags, tvärtuff. 

Godmorgon!

Jag vaknade för en stund sedan och kan inte somna om. Jag var på bio igår med Linda, Magnus och Tobbe. Vi såg "Grown ups 2" en fruktansvärt rolig film måste jag säga. När vi kom hem igen åt vi lite glass med jordgubbar, väldigt gott. Efter det kollade vi på "Scary movie 5" även den var riktigt bra. Fruktansvärt rolig var den, det var även en del som handlade om "Fifty shades of Gray". 
 
Jag har mått lite dåligt de senaste dagarna, men har märkt att det är för att jag har missat att ta min järntablett, men imorgon blir det förhoppningsvis jobb igen.