Jag slutar blogga.

Orkar inte med bloggningen längre, har inte tid eller lust. Ha det fint.

Min fina bil!

Jag håller ju just nu på att plugga till att få körkort. Den 7e februari gäller det. Det är ju så snart! Jag har redan införskaffat mig en bil, så jävla söt är den. Så blå och fin.
 
Bilen ser nästan ut som på bilden (tror inte att det var några blinkers på backspeglarna).
 
Jag är så jävla nervös, är så sjukt orolig att jag inte ska klara provet..
 
Bilden kommer ifrån bilgaraget.se

Hunger Games: Catching Fire

Kollade på hunger games med kärleken i lördags, spenderade även natten hos honom. Riktigt underbart, hade inte träffat honom på typ tre veckor! Saknade honom så galet mycket.
Jag måste säga att jag verkligen älskade filmen! Riktigt spännande. Jag kommer inte ihåg särskilt mycket ifrån den första filmen, men av det jag faktiskt kommer ihåg så tycker jag nog att denna var bättre.
 
 
Iallafall, jag älskade verkligen filmen, riktigt spännande och mysig. Men på grund utav att jag inte gillade slutet särskilt mycket, får filmen fyra av fem grisar.
 

DIY naglar

Tips på lätta DIY naglar, dessa har jag gjort själv.
 
 

Körskolan

Goddag! Var på väg att skriva godkväll, då det redan börjar bli mörkt ute. Fruktansvärt! Nu sitter jag på lektion och kollar på teskedsgumman ifrån 60-talet tror jag läraren sa. Efter skolan så drar jag direkt till körskolan där jag ska vara i två timmar, teori och körning står på schemat. Det ska bli så kul, älskar att köra bil!
 
Jag har fixat en julkalender här på bloggen, men jag har publicerat inläggen på rätt dagar, så att det blir rätt med datum osv. Kort, bildlöst inlägg, det ber jag om ursäkt för, men jag har inga bilder att dela med mig av. Har inte fotat på månader. Tyvärr.

Fonts

 
Dessa finns att hämta på dafont.com

Mitt rum

Tänkte visa ett par bilder på mitt rum, har bland annat köpt en ny tavla, gjort lite DIY grejer osv.
 
 

Daisy

Godkväll, jag hade tänkt visa lite nya grejer jag har skaffat till mitt rum, men det blev inte särskilt roliga bilder, däremot blev det lite bilder på Daisy, så jag visar en av dem istället.
 
 
För övrigt var jag på ullared igår, har även övningskört lite då jag börjar på körskola nästa vecka.