Borta bäst?

Tjo, sitter hemma hos Victor nu. Kom hit klockan ett inatt tillsammans med Bambi. Just nu sitter jag i sängen med min fina hund och bloggar, jag är så duktig. Nej men, har extremt tråkigt just nu, jag vet att Victor vill spela LoL, men han tror väl att jag är sur eller något, så att han skiter i att göra det. Bra.
 
Funderar på att gå och lägga mig nu, så att han kan få spela som han vill. För han brukar oftast bara spela när jag sover, och har börjat bli lite små kinkig över att jag har blivit piggare och inte somnar vid typ 8 längre.
 
Jaja, jag ska inte uppehålla honom längre, godnatt.

No more braceface!

Nu är inte jag något "braceface" längre! Så galet underbart!!
 
Jag är dessuton rätt nöjd med mina tänder, det finns saker som jag hade viljat ändra, men nu är det som det är, och det duger.
 
Bilder ifrån instagram.
 För övrigt så sov jag hos älskling inatt, behövde komma hemifrån av olika anledningar, och fick åka till honom, kom dit rätt sent, men somnade snabbt. Mysigt ♥

Snart

Nu sitter jag och väntar på att gå till bussen. Bussen går 10.30, skolan börjar 12.10. Hatar bussen på tisdagar..
 
Eftersom att jag inte sitter vid skoldatorn nu, så bjuder jag på en massa gamla bilder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Läskigt dålig upplösning på vissa bilder, men jag har inte orkat förminska dom i PS, så lev med det.

Jag vill här ifrån.. Igen

Det går i perioder, och just nu är jag inne i en sån period igen. En period då jag helst av allt bara vill försvinna hemifrån, till till exempel Victor eller mamma. Bara någonstans, så att jag kommer hemifrån. För jag hatar att bo hemma ibland. Hemma gör jag aldrig något, jag umgås aldrig med någon, jag är bara ensam. Hela. Tiden.
 
Helst av allt skulle jag vilja flytta härifrån, bo hos Victor. Men jag vet att det kommer aldrig hända. Allt är bara så jobbigt emellanåt.
 
Igår åkte jag med moppe till Varberg för att hämta denna söta väskan! Det var äckligt kallt, och mina ben var helt knallröda efteråt. Jag önskar mer än så mycket att jag kunde bo i Kungsbacka!
 

Hos mitt hjärta♥

Sitter hos mitt hjärta nu, Bambi kom precis hit. Jag träffade Bambi senast i morse, men jag blev ändå helt överlycklig av att få träffa honom igen! Min lilla prins, med så galet mycket energi. Just nu springer han omkring i huset fram till Peter, Victors pappa, tillbaka till mig och sen till Peter igen. Min lilla solstråle!
 
Jag lyckades trots allt ta mig igenom skoldagen, trots att jag hemskt gärna hade viljat skita totalt i den och dra hem till älskling och sova. Fick sova i cirka två timmar när jag väl kom hit, för Victor visste att jag behövde sova, men visste också att jag inte fick vända på dygnet igen.
 
 
En vacker bild på en vacker hund ♥

Så trött..

Hej. Jag är så fruktansvärt trött just nu. Jag är dessutom hungrig och på ganska dåligt humör. Känner också att huvudvärken kommer smygande. Fan. Jag vill inte må dåligt, jag vill inte. Helgen tillbringas hos Victor med Bambi, ska gå hem till honom och sova med en gång. Var hemma från skolan igår och sov större delen av dagen då jag hade en sån fruktansvärd mensvärk.
Har media lektion nu, kollar på stop motion filmer. Jag tycker att det är rätt intressant faktiskt..!

Länkar en video jag gillade rätt mycket.
 

Lita på mig mamma...

Sov inte något inatt, var som tur var inte trött i skolan. Hade inte heller någon huvudvärk fram tills en i klassen beslutade sig för att använda parfyn. Poof, där kom huvudvärken och den har suttit kvar sedan första lektion det hända. Dock så visar denna fina tjejen stor respekt för mig, genom att öppna fönstret och ställa sig där och spraya.
 
Men fram till saken; jag smsade min mamma och bad henne ringa skolan för att säga att jag går hem. Men nej, det gick hon inte med på. Istället beslutade hon sig för att jag planerade att skolka, och sa att om jag går ifrån skolan så kommer hon ner och hämtar mig, så får jag flytta med henne till Sala.
Grejen är den att hon tror alltid att jag låtsas må dåligt och det är nästan så att jag hade fått vara kvar i skolan även om jag hade varit dödssjuk.