home sweet what?

Goddag kära bloggläsare! Om ni fortfarande läser bloggen vill säga, haha. Jag ligger i sängen i mitt gamla rum i mitt kära Frillesås. Snart ska jag flytta tillbaka igen.

Men det gör inget, för jag har börjat trivas här igen. Dessutom så jobbar jag nu mer på ett café! Cafét ligger i centrala Frillesås och är ett populärt ställe att fika på. Har ni listat ut vilket café jag snackar om? Det är ju naturligtvis 'Virres café & bistro'!
Jag har varit där ett tag nu och trivs som fisken i vattnet, jag älskar det!

Igår var jag tillsammans med Magnus, Linda och tobbe på high chaparall, fruktansvärt roligt!


Badar

Hej! Just nu ligger jag i badet, supermysigt. Fönstret bakom mig är öppet och en sval vind kommer in. De senaste dagarna har jag varit med vänner, jag har dessutom varit i Frillesås i ett par dagar. Gårdagen började med att jag träffade ngåon tjomme, vi drog ut med brädorna och hade allmänt kul, destination McDonalds. Efter det satt vi på en bänk och bara pratade om livet, typ.Senare på kvällen träffade en gammal barndomskompis. Det var superkul! Jag har inte träffat honom på fleeera år, så när jag hörde att han skulle komma till Kungsbacka, blev jag skitglad! Vi pratade mest om vad som hade hänt sedan han flyttade för en herrans massa år sedan. Jag tycker att det ska bli så tråkigt när han åker igen, en riktigt snäll människa! !Men nu verkar det bli storm i badrummet, duschdrapperiet försöker attackera mig och dränka mig. Ha det fint.


Man of steel

Jag får väl ta och berätta lite om i lördags, när jag var på bio med Victor. Jag var med Moa större delen av dagen, vid sex-tiden ungefär gick vi bort mot kungsbacka station där träffade vi några utav Moas kompisar, senare drog vi till donken. Vid ungefär nio-tiden följde vi en av hennes kompisar till alléskolans parkering och gick sedan vidare till facklan där Victor och Calle väntade. Vi satt och snackade en stund, sedan kom Gabriel och Lukas och kort efter det var jag och Victor tvugna att gå. Filmen - Man of Steel var ruskigt bra! Men som alltid så var ljudet inne på bion alldeles för högt och jag satt och höll för öronen igenom typ hela filmen.
 
Bjuder på lite bilder på mig och moa.
 

mys på balkongen.

Sitter på balkongen just nu och myser med obóy. Det är lite halvkyligt utomhus, men jag älskar det! Åh, jag kan knappt fatta att jag faktiskt bor i Kungsbacka nu!

Imorgon är det torsdag, då är inget speciellt planerat (vad jag kommer ihåg, ehe). Förutom att jag ska flytta in i min mors rum, då hon inte ofta är hemma ska vi byta rum så jag får ett större och kan ha tillbaka min stora gamla ~1.80 säng. Men i helgen är det iallafall Melina som är inbokad, att sova över är något som står på schemat.

Nu börjar det regna och kylan börjar kännas av mer, så jag ska borsta tandsibissarna, sedan sova. Ha det bra!skönheten

Jag menar såklart själva mobilen! ;)Ny mobil!

Jag har nyligen skaffat mig en ny mobil. En Samsung galaxy S4. Gud, jag älskar den!! Den är så fruktansvärt cool på alla sätt och vis!

Jag var på kungsmässan tidigare idag tillsammans med Lukas, köpte två par shorts och en slags mobilficka.

Jag var på tre igår för att hämta ut ett nytt simkort, då jag inte trodde att kortet i min iPhone skulle passa. Jag fick ett nytt simkort och det gamla spärrades. Det var bara ett problem. Smartskallarna på tre hade gett mig fel kort, DESSUTOM så passade mitt gamla kort - som var spärrat! Jag blev så tjurig, har inte kunnat smsa eller ringa eller nåt...

Aja, nu ska jag äta. Ha det bra!