Två år ♥

Just nu är jag hemma hos min kärlek - Victor. Han jobbar och jag har letat som en galning efter en vas.. Igår var det två år(!!!) tillsammans med honom, jag är så lycklig! Den 27e Juni 2011 blev vi ett par. Jag kanske inte har berättat det, men Victor har tagit tillbaka mig, och vi ska fortsätta där vi "slutade", med andra ord, igår var det två år ihop.
 
Gårdagen blev den bästa dagen på länge, jag kommer inte ihåg när jag var så lycklig sist! Vi åt thai/kinamat och diskuterade vad vi skulle göra i helgen, då han sa att han ska bjuda mig på något och att jag får välja vad. Så om jag har tur blir det bio och filmen kommer förhoppningsvis vara Scary Movie 5. 
 
När jag hade varit och hämtat maten, så var Victor helt plötsligt borta. Jag skulle duka fram och fråga samtidigt hans pappa om han hade sett honom. Ja, sa Peter, han är på a-affären och köper dricka. Jag tänkte inte mer på det, men när ytterdörren senare öppnades, stod min kärlek där med en jättefin ros i handen. Han gör mig så lycklig!
 

Visar en bild på min fina ros, men kvalitén är inte den bästa..
 
 
 

Flyttat = inget internet

HEJSAN. Jag har ju flyttat som ni kanske vet och även fast att jag har bott i lägenheten i ca en månad nu, så har jag fortfarande inget internet.