Strå kalkbruk

På grund utav noll inspiration bjuder jag på två gamla bilder.
 
 

Jag ber om ursäkt!

Goddag! Jag ber om ursäkt för min sugiga bloggning, gjorde en ny design i hopp om att jag skulle bli mer inspirerad utav att blogga. Har rätt mycket i skolan, därför kommer jag iallafall blogga rätt sällan.
 
 
 
 

Mobbning på internet

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den fruktansvärda uppdateringen! 
 
Idag tänkte jag skriva lite om mobning på internet. Varje dag blir ungdomar utsatta på internet, vanligast är det på sidan Ask.fm. Detta är något som måste sluta, då det driver många till bland annat självskadebeteende. 
 
Att ask är känd för sitt bidrag till mobbning, är inget nytt. Men det måste sluta. Skaparna av ask måste väl ändå veta vad som pågår? De måste ju ta tag i vad som händer på deras hemsida, och försöka stoppa det! Något som de hade kunnat göra, som skulle vara skitenkelt, är ju att bara ta bort den funktionen som gör att man kan fråga anonymt.
 
 

Veckans blogg + Spel

Jag och Michelle sitter i skrivande stund på visuellt skapande och är ungefär galna av ilska. Vi har spelat ett äckligt skitspel även känt som "Run 2 Run" [LÄNK] och vi blir så arga! Michelle sitter och skriker för fulla muggar, haha. 
 
Senare ska jag iväg till kärleken för att sova hos honom. Det kommer bli så mysigt! Har saknat att ligga i hans famn (Hah GAYYYYYY).
 
Jag passar även på att dra igång veckans blogg! Jag vet att det kommer lite hastigt med tanke på att jag i måndags (?) publicerade förra veckans blogg.
 
 

Before I die..

 

Duktiga tjejer

Idag har jag varit superduktig, gick upp vid halv sju tiden och hoppade in i duschen. Egentligen så börjar jag klockan 12.10, men jag var så duktig att jag gick upp tidigt för att gymma med Michelle och Hanna. Känner träningsvärken komma krypande, skönt. 
 
Tre lektioner har jag idag, svenska, engelska och matte. Rätt okej dag ändå, men jag hade hellre varit hemma och sovit. Kan dessutom berätta att min förbaskade katt drog ner min smyckeshand, hann inte ens börja använda den. Blir så arg. 
 
 

Ikea-katalogen

Detta hade jag ingen aning om, vet dock inte hur mycket sanning det ligger i detta. Men det borde ju vara sant med tanke på att ikea finns i de flesta länderna och behöver nya kataloger flera gånger om året med nya och uppdaterade produkter osv.
 
 
 
 

Vinnarna av veckans blogg

Alla hade precis lika stor chans att vinna, då jag använde mig utav en slumpgrej där jag skrev in antalet deltagare och ett nummer kom fram, gjorde detta två gånger för att få två deltagare, så jag har inte lagt något personligt intresse i vilka vinnarna blev. Detta för att det skulle bli så rättvist som möjligt.
 
 
 
 

Dålig uppdatering

Godkväll! Sitter just nu i min pojkväns säng, funderar på att snart gå och lägga mig. Har inget speciellt att berätta, ville bara dela med mig, hehe. Ha en fin kväll, imorgon är det skola!
 
Grattis på farsdag pappa.

Mellanrum mellan bilder

 

Quote

 

Självporträtt

Det blev att vara hemma från skolan idag också, mår bättre idag men inte tillräckligt bra för att orka med skolan.
Kände att jag ville fixa mig iordning idag, så sminkade mig, tvättade håret och sedan tog jag lite självporträtt.
 
 

Veckans blogg

 
 
Tjenare! Hade tänkt testa på detta med veckans blogg allt du behöver göra är att kommentera "Jag är med".

The mustache squad

Godmorgon! Jag har något nytt att berätta, som vissa kanske redan har märkt i menyn. Jag har nämnligen startat ett blogg-crew! 
 
Vad handlar TMS om? Jo, vi är då fyra stycken brudar som samarbetar för att sprida glädje i bloggvärlden. Min hjärna fungerar inte riktigt som den ska, så kommer inte på något mer att säga. Hehe.
 
Klicka på bilderna för att komma till brudarnas bloggar.
 
 
 
 

Snabbinlägg

Godkväll! Tänkte bara slänga ihop ett snabbt inlägg. Uppdateringen har varit dålig på grund utav att jag är sjuk. Jag har under dagen mest legat i soffan med katten och glott på netflix. Märkte tidigare ikväll att Bones har släppt en ny säsong på netflix, nämnligen säsong åtta! Blev såååå glad!! För övrigt så använder jag engelska netflix, då alla säsonger inte finns på svenska. 

Jag ligger i sängen med min katt nu, jag känner också att illamåendet kommer krypande. Usch, känner mig spyfärdig.. Aja får försöka sova. Godnatt. 

Visste du...

 
 
 

Tack katten

Igår var en fin dag. Inte. Min underbara katt bestämde sig för att bajsa i min säng och på min nya bas. Blev så aaaaarg. 
 
Idag försov jag mig så att min bror blev tvungen att köra mig till bussen, är sjuk så egentligen borde jag inte ha kommit till skolan, något som jag ångrar att jag gjorde nu! Jag börjar klockan 10 och slutar 11.20 för dagen.. Naturkunskapen blev temporärt flyttad, åhhh. Men det blir väl att dra till Kungsmässan efter skolan och slösa lite pengar.
 
 

Daisy

Min lilla tjej har blivit så stor.
Foto/redigering: Sandra Fors
 

Tips för en bättre blogg

 
 
1. Bilder! 
Det är nog det allra viktigaste. Men ett misstag som jag har sett att vissa gör (som även jag själv har gjort vid tillfällen) det är att man i ett och samma inlägg har för mycket bilder! Man ska inte behöva scrolla i 100 år för att komma till nästa inlägg. Bilder är toppen, men inte för långa inlägg. Allra värst är det nog med dessa långa inläggen mer 30 bilder där det inte finns en enda liten mening.
 
2. Text. 
Skriv ordentlig, stava rätt, använd punkt och stor bokstav! Självklart kan man göra undandag ifall vill vara rolig eller något sånt, men det är bara jobbigt att läsa ''alltså ah jah gick på stan ida å fika lite å sånt där ni vet me lisa å gullan å ah alltså dt va kaos för att en kille bah sa att vi var fett snygga xDxD men sen sa han att jah var ful -.-!!!!!!!!!!!!!!! men ah dt var de jah skulle säga lr jah venne egentligen men, puss vi hörs hörrni bbys lav yaaaaa<33333'' Ni förstår vad jag menar.
 
3. Designen. 
Ha en personlig design, det är nog det allra viktigaste när det gäller designen. Går jag in på en blogg och designen är en såndär standard design, stänger jag ner bloggen direkt. Gratisdesigner från tillexempel designa din blogg är inte heller särskilt roliga, det är visserligen bättre än standarddesignerna men jag ser helst att bloggen jag läser har en egen design. Inte samma som flera andra. Jag förstår att det är svårt att göra en helt egen design, jag använde mig av gratisdesigner också förut!
 
4. Läs din egen blogg. 
Tycker du att din blogg är tråkig? Om du inte tycker att din blogg verkar intressant, varför skulle någon annan göra det? Skriv om såna saker som du själv vill läsa om!
Vad får dig att fastna för en blogg? Betrakta din egen blogg och fundera på ifall du hade gillat den ifall det vore någon annan som hade den. Personligen skulle jag gärna läsa min egen blogg!
 
5. Uppdatera ofta.
Nyckeln till mer nöjda besäkare är nog uppdateringen. När man bloggar ofta, hittar fler besökare.
Men nya läsare är svårflörtade och otåliga. Hittar de en ny blogg, som de finner intressant, klickar de in många gånger, tätt efter varandra strax efter upptäckten för att stämma av om bloggen faktiskt är så bra som de först trodde. Finns det då inget nytt att läsa, tröttnar man och bloggen glöms bort.
Men planera dina inlägg noga. Tänk på att svammel och korta, bildlösa inlägg inte hjälper till när det gäller att få besökarna att stanna!
 

Sandras Snapchatskola!

 

John Lennon