Barn

Har faktiskt varit så korkad att jag helt totalt glömt bort att lägga upp bilder från barnfotograferingarna förra året! Slänger upp några nu.
 
 Foto/Redigering: Sandra Fors
 
 Foto/Redigering: Sandra Fors

Stilleben

Vet inte riktigt om detta kan läggas i stilleben-kategorin, men satsar ändå.
 
Foto/Redigering: Sandra Fors
 
Foto/Redigering: Sandra Fors
 
 Foto/Redigering: Sandra Fors
 

Uppmärksamhetsgalen

Jag vet inte om det är någon annan som känner igen sig i detta, men jag måste ändå säga att jag är en hemsk flickvän imellanåt.
 
Ibland när min pojkvän sover och jag känner att det börjar bli långtråkigt och ensamt, händer det att jag kryper ner brevid honom och vill ha uppmärksamhet. Jag brukar pussa honom på kinderna, bröstet och ibland armarna, pilla i hans hår, klappa och krama honom. Ifall inte det brukar väcka honom händer det att jag vänder mig om, tio gånger i minuten. Vem som helst skull skjutit mig men han är så lugn och fin så. Oftast. Haha nej, det värsta som har hänt är väl att han har blivit lite tjurig. Men vem kan klandra honom? hehe. 
 
Bjuder på en gammal bild ifrån Turkiet.
 
Foto/Redigering: Sandra Fors

Obehagligt

Hej! Stormen igår var rätt obehaglig, myste ner mig i soffan och kollade på Prinsen & jag ettan och tvåan. Dagen har väl börjat ganska segt, vaknade vid åtta tiden och kunde inte somna om, så jag gick ner och tog mig ett skönt bad. Jag har precis dammsugit golvet lite snabbt, då kattjäveln har klöst i min tapet och det har blivit som 'smulor' under. Jag funderar på ifall jag ska klä på mig och fixa mig, Victor kommer nämnligen hit idag. Förhoppningsvis. Om han inte skulle komma lär det ju kännas sjukt ovärt att sminka mig osv, men jag får väl isåfall ha en liten photoshoot.
 
Bjuder på en instagram bild av hur det ser ut vid min nya TV nu.
 

Storm

Det ska tydligen bli storm här och strömavbrott står antagligen på schemat, så jag slänger in ett snabbt inlägg bara. Jag sov hos Victor från fredag till lördag, vi köpte massa godis och hade lite mys. Förhoppningsvis lär han komma hit snart och nana hos mig. Iallafall, jag har precis ätit, funderar på att återigen lägga mig i soffan och sova som jag gjorde innan maten. Eller om jag ska glo på någon film eller serie.
 
Bjuder på en bild jag fotat inför fotouppgiften.
 Foto: Sandra Fors

Något som är rätt tråkigt..

Något jag började tänka på när jag precis kollade igenom min blogg lite, som jag tycker är rätt tråkigt, det är att jag har inte särskilt många bra bilder på mig själv, jag menar jag har ju foton där jag står modell. Men de är faktiskt inte alls lika bra som de porträttbilderna jag själv tar. Jag menar absolut inte detta som kritik till de som har fotat mig, utan ville bara påpeka min upptäckt.
 
För att ge några exempel, oskärpa, underexponerat, brus osv. (självklart tar inte jag alltid helt bra bilder heller) nu tänker jag inte bara på bilder som finns på bloggen, utan även bilder som finns på min dator. och som sagt; jag säger absolut inte detta för att det ska uppfattas som att jag är bättre än de som fotat mig, det finns bilder på mig som är jättefina! Jaja, nog om det!
 
Vad kan jag mer säga då?
Jag har fått ett super schysst högtalarsystem med bas osv av min kära bror! Nu kan jag äntligen lyssna på musik utan att behöva tortera min gamla högtalarsladd med glapp! Det är så mysigt på mitt rum nu, har även fått en ny TV, en större. Känner att min bror skämmer bort mig rätt rejält! 
 
För övrigt så har jag gymmat idag. Dock blev det ett slö-pass, men shh. Efter det åt jag på subway och åkte sedan hem igen.
 
Väl hemma lade jag mig i soffan framför TV'n på mitt rum och halvsov till Scary movie. Jag kommer så väl ihåg när jag var liten och såg den filmen, jag tyckte den var så läskig, haha!
 
Iallafall, idag har jag storstädat mitt rum, bytt sängkläder, bytt den trasiga bredvid-sängen-lampan och slängt allt sånt som jag varit för lat för att slänga med en gång, tillexempel sminkborttagningslappar, tops för nagellack, nagellackspapper osv. det ser så mycket fräshare ut nu!
 
Finns det något intresse på att jag lägger upp bilder på hur det ser ut? Jag har funderat på det men bilderna gör inte rättvisa.
 
 

Måste bara säga...

..att jag är fruktansvärt besviken på att Caleb kommer hoppa av Pretty Little Liars. Det hade jag verkligen inte väntat mig!
 
Tyler Blackburn ska gå över till Pretty Little Liars spinoff Ravenswood. Bara jag som blev förvånad att han byter? Caleb känns så pass viktig och jag kan inte förstå varför han skulle dra från PLL, det känns ju nästan som att han bara hoppar av mitt i serien! Och vad händer med Caleb och Hanna? Många frågor men inte lika många svar. Synd om man bestämt sig för att paret ska gå skilda vägar eftersom det var seriens absolut bästa och finaste par (enligt mig).
 
Jag trodde först när jag fick veta om serien Ravenswood att det skulle vara som en "sidoserie" att man får följa med Caleb och Miranda när de ska ta reda på varför de hittade gravstenar med sina namn och bilder på, men att man fortfarande skulle se Caleb i PLL.
 
Förut så visste jag inte vad som menades med att Ravenswood var en spinoff på PLL, men nu har jag listat ut det och kan också berätta ifall det är någon mer som blev lite förvirrad av det.
 
Ravenswood är en spin-off på PLL vilket betyder att serierna egentligen inte har med varandra att göra mer än att en av karaktärerna i PLL blir huvudperson i Ravenswood och tydligen så kommer de två olika serierna glida isär mer och mer.
Visar en mysig GIF på min hunk ♥
 

Studiolek

Foto/redigering: Sandra Fors
Modell: Michelle Gamperl
 
 Foto: Michelle Gamperl
Modell/redigering: Sandra Fors
 
 Foto: Michelle Gamperl
Modell/redigering: Sandra Fors
 
 
 Foto: Michelle Gamperl
Modell/redigering: Sandra Fors
 
 Foto: Michelle Gamperl
Modell/redigering: Sandra Fors
 

Caleb Rivers

 
Här kan vi snacka ögongodis! En sån jävla vacker människa! Jag vet att typ halva min klass kommer tycka att jag är helt sjuk i huvudet som tycker att han är snygg, men de vet att jag inte är som jag ska.. haha. Men DAYYYYM så snygg!!!

Smärta..

Hej. Jag gymmade som sagt med Michelle igår. Jag är helt död idag, jag kan allvarligt talat knappt gå. Det gör skitont och jag har svårt att ställa mig upp och sätta mig ner. Det var ju extra pinsamt på bussen hem från skolan när jag kämpar, pustar och stönar för att kunna ta mig upp för trapporna, ner i sätet och sedan upp ur sätet, ner för trapporna och ut till den låga hållplatsen. Jag kände mig som en gammal kärring, det var så pinsamt! Imorse kunde jag knappt ta mig ner för trapporna och värre blev det ju när jag insåg att bussen går om tio minuter och mitt skärp ligger på övervåningen! Med mamma tutande utanför fick jag smärtsamt ta mig upp för trapporna så fort jag kunde, och ner igen. Mitt i all denna stress och panik glömde jag ta min medicin och mina p-piller.
 
Så där satt jag sedan på naturkunskapen, med en lärare som irriterar mig även när jag tar min medicin. Nu efteråt skäms jag som en hund, jag bad denna lärare att bland annat försvinna, lämna mig ifred och att sticka iväg. MEN hon fortsatte vara enveten och trycka upp sitt ansikte i mitt och säga "men Sandra, du kan inte prata så till mig, om du stör kan du inte vara med på lektionen" jag blev galen och återigen sa till henne med uppkäftig ton att lämna mig ifred. Jag borde nog be henne om ursäkt i skolan imon.
 
En varning till alla kära små läsare, jag har ADD och blir GALEN om en lärare eller person jag redan ogillar, börjar diskutera och dampa med mig. 
 
På grund utav bildbrist har jag inga bilder att dela med mig av.

åhh så jobbigt!

Idag har jag varit riktigt jävla duktig och dragit till gymmet där jag har kämpat som ett svin. Jag har sedan några veckor tillbaka dragit ner på mitt godisätande, och vad gör min kära bror då? Jo han kom precis med två pringlesburkar till mig. gaah, aja, det var ändå lördag igår!
 
 

Inspiration

På grund utav dålig uppdatering och idétorka, slänger jag upp en liten inspirationstext.
 
 
 

Sandras alla ansikten

Lägger upp några bilder på hur jag har sett ut, har sett ut på många fler sett, men dessa bilderna var de enda jag hittade.
 
 

Sååå nöjd!

Hej! Idag har jag varit på Gekås med min kära mor och Linda. Fick köpt en massa nödvändiga grejer, bland annat en vinterjacka och några byxor. Kan visa någon annan dag, har ännu inte min spegel här. Jag har dessutom möblerat om lite i mitt rum, kan kanske visa när allt är klart.
 
 

Ikon till bloggen

 
 
<link rel="shortcut icon" href="adressen till din bild">

Foto

Inte de bästa bilderna, men vi hade inte vår egen kamera, så vi kunde inte själva kameran särskilt bra.
 
 Foto: Hanna Fondell [Länk]
Modell: Sandra Fors & Michelle Gamperl
 
 Foto: Hanna Fondell [Länk]
Modell: Sandra Fors & Michelle Gamperl
 
 Foto: Michelle Gamperl
Modell: Sandra Fors & Hanna Fondell [Länk]
 

Pretty Little Liars

Goddag. Har varit hemma från skolan igår och idag, har haft en sån jävla mensvärk. Skulle egentligen börjat äta p-piller idag, men smart som jag är har jag tappat bort dem, så jag har varit tvungen att ringa ungdomsmottagningen för att få ett nytt recept.. Så jag kan inte börja käka p-piller igen förrän i övermorgon... orkar inte blogga mer, ska fortsätta kolla på pll.
 
Ha det gött.
 
 

Hos älskling

Ligger i kärlekens säng nu, ska snart sova. Det blev visst att jag sov här ändå. Har en satans kramp och mensvärk, svarar på kommentarer osv imon när jag är på datorn. Dessutom är det första natten utan min lilla katt. :c
 
 

Söta katter

 
 
 

Skolan börjar bra...

Godmorgon. Denna skoldagen börjar ju bra! Eller inte. Det första jag gör när jag kliver ut bilen utanför skolan är att jag tappar min väska med datorn i. Jag fick bara liite panik. Datorn verkade klara sig hyfsat bra, med bara en spricka undertill.
 
Jag har min första lektion 12.10 och slutar sedan 16.40. Idag sover jag kanske troligtvis inte hos Victor.
 
Slänger upp världens absolut roligaste GIF.
 

Hur man gör en GIF av en video

Börja med att öppna filmen, precis som vilken bild som helst.
 
Sedan tar man Window -> Timeline så kommer denna rutan upp. Här bestämmer du vilka sekunder av klippet du vill göra GIFen av.
 
När du är nöjd går du in på File -> Export -> Render Video.
 
Välj vart filmen ska sparas och klicka sedan på Render. 
 
Öppna den igen genom att trycka import -> Video Frames to Layers
 
Klicka OK.
 
Markera nu första lagret, och lås det (klicka på det lilla hänglåset). Om det behövs kan du förminska videon genom att klicka på Image -> Image Size.
 

Sedan är det bara att spara den File -> Save for web och spara den som gif. Är det något du undrar eller inte förstår, säg till. Lycka till!
 
 

Hehehhee

 

Candy Crush

Blir så arg, klarar inte banan.
 
 

Svar på kommentar

Hej! Tänkte svara på denna kommentaren i ett inlägg, då tjejen som kommenterade lämnade en borttagen bloggadress.
 
 
Jag använder mig av photoshop cs6, om du vill att jag ska göra en liten tutorial på hur, så säg till :)

Så fint!


Delfiner

Insåg precis att jag inte har lagt upp bilderna från semestern i Spainen 2011, hade inte denna bloggen då, men trodde att jag hade lagt upp dem. Så jag tänkte visa några bilder nu.
 
Bilderna är inte särskilt bra då jag inte var särskilt duktig när dem togs.
 
 
 
 

Det är så jävla orättvist

Jag tycker att det är så sjukt orättvist. Jag får träffa min pojkvän en gång i veckan, det är på helgerna när jag sover där. Om det är något som kommer ivägen som gör att vi inte kan ses, hoppsan! Då blev det visst två veckor innan vi träffas igen. 
 
Båda två har varit sjuka i helgen men det var tänkt att jag skulle sova hos honom idag, om det gick. Vi pratade om det igårkväll, på kvällen mår jag alltid extra bra, eller extra dåligt. Igår mådde jag extra dåligt. Men när han sa att vi kanske kunde fixa så att jag sov hos honom idag istället, blev jag genast mycket bättre. Idag har jag bara längtat efter att få åka till honom eftersom att jag fick för mig att det skulle gå. 
 
Vi smsade för en stund sedan och då säger han att det inte gick. Jag vet att han inte ljög för mig igår, men ändå känns det som att han bara sa så för att jag skulle bli på bättre humör.
 
Försöker ta djupa andetag och andas lugnt, men inners inne känner jag för att sparka sönder "mellanväggen" i mitt rum. När jag tänker på det kanske det hade blivit lite mer med plats ifall jag gjorde det? Haha nej skämtåsido.
 
Nu i efterhand känner jag mig så jävla korkad. Jag brukar aldrig få sova hos honom på vardagar, varför skulle jag få nu? Jag känner lite att jag borde aldrig ringt honom igår, för då hade han inte sagt att han skulle kolla ifall jag kunde sova där, och då hade jag aldrig blivit besviken. 
 
 
Gammal bild, ny redigering.
 

Testade lite

 

Bloggtips

Jag vill tipsa om en grym tjej vid namn Sandra, hon bloggar om fotografering och kreativitet typ som jag. Kolla in bloggen nu! :) Klicka på bilden, eller besök http://sandraclaudia.blogg.se
 
 

Smink i photoshop

Eftersom att mina gamla photoshoptips-bilder inte matchar med bloggens storlek, har jag nu gjort nya. Enjoy.
 
 
 
 

Bloggtips

 
 
 
Godkväll bloggäääään. Vill tipsa om en tjej som på sin blogg skriver om saknaden efter sin fästman som sitter av ett långt straff på Kumla anstalt och om svårigheterna av att inte alltid kunna kontakta honom osv.
 
Jag tycker verkligen att detta är en läsvärd blogg, kommer inte på ord som kan beskriva. Men klicka er bara in på den, ni lär inte ångra er!
 
http://aslundsandra.blogg.se
http://aslundsandra.blogg.se
 

Vatten

Har inga nya bilder eller något att skriva om, så jag slänger upp ett par skiiitgamla vattenbilder istället.
 
 
 
 
 

En sjuk Sandra och en argsint katt

Har varit hemma från skolan igår och idag, har mått uruselt. Hade tänkt att få lite skönhetssömn när jag väl lyckas somna, men nejnej, min ondskefulla katt låter inte det ske.
 
Bjuder på två små skämtbilder, outfitbilden är ett skämt då jag väldigt sällan tar såna bilder. Kattbilden är för att min katt torterar mig.
 
 

Mot skolan

Sitter på bussen nu, jag är trött och hungrig och dessutom är det svinkallt. Satt och fixade lite med bloggen större delen av dagen igår, så nu kan ni bland annat kika in bland kommentarerna och se lite förändring.
Jag är dessutom brunhårig igen, vet inte om jag har sagt det tidigare.

Svartvitt och färg

Tänkte köra ett litet photoshoptips med tanke på att det var rätt länge sedan. Jag har redan gjort ett liknande tips, men tror nog att detta är lättare. Du kan också ändra färgen på penseln till vit om du har "målat" utanför och vill få tillbaka det svartvita.
 
Update: Verkar som att det andra tipset inte längre finns kvar.