Det är så jävla orättvist

Jag tycker att det är så sjukt orättvist. Jag får träffa min pojkvän en gång i veckan, det är på helgerna när jag sover där. Om det är något som kommer ivägen som gör att vi inte kan ses, hoppsan! Då blev det visst två veckor innan vi träffas igen. 
 
Båda två har varit sjuka i helgen men det var tänkt att jag skulle sova hos honom idag, om det gick. Vi pratade om det igårkväll, på kvällen mår jag alltid extra bra, eller extra dåligt. Igår mådde jag extra dåligt. Men när han sa att vi kanske kunde fixa så att jag sov hos honom idag istället, blev jag genast mycket bättre. Idag har jag bara längtat efter att få åka till honom eftersom att jag fick för mig att det skulle gå. 
 
Vi smsade för en stund sedan och då säger han att det inte gick. Jag vet att han inte ljög för mig igår, men ändå känns det som att han bara sa så för att jag skulle bli på bättre humör.
 
Försöker ta djupa andetag och andas lugnt, men inners inne känner jag för att sparka sönder "mellanväggen" i mitt rum. När jag tänker på det kanske det hade blivit lite mer med plats ifall jag gjorde det? Haha nej skämtåsido.
 
Nu i efterhand känner jag mig så jävla korkad. Jag brukar aldrig få sova hos honom på vardagar, varför skulle jag få nu? Jag känner lite att jag borde aldrig ringt honom igår, för då hade han inte sagt att han skulle kolla ifall jag kunde sova där, och då hade jag aldrig blivit besviken. 
 
 
Gammal bild, ny redigering.
 

Kommentarer
Mickis

Duktig du är på att redigera! :D

2013-10-06 ⎪ 19:35:40
http://teamcrazypaws.blogg.se
Sara

Nej vad tråkigt! :(

2013-10-06 ⎪ 21:06:08
http://sarabacksbacka.blogg.se
HJJONSSON

Varför får du bara sova hos honom en gång i veckan? :o

2013-10-07 ⎪ 06:35:33
http://www.hjjonsson.se
Gabriela Urzua

Åh ja e helt nere i din design på din blogg, speciellt headern haha så tunga! :D

2013-10-07 ⎪ 09:21:09
http://vaheterhon.blogg.se/
Sandra

Förstår hur du känner så hade jag och min pojkvän också förut eftersom han gick skola på annan ort. Det är jobbigt att vara ifrån varandra men när man väl träffas är det helt klart värt all väntan.

2013-10-11 ⎪ 14:34:52
http://hotpink.blogg.seNamn

Mail

Blogg

Din kommentar

Trackback