Måste bara säga...

..att jag är fruktansvärt besviken på att Caleb kommer hoppa av Pretty Little Liars. Det hade jag verkligen inte väntat mig!
 
Tyler Blackburn ska gå över till Pretty Little Liars spinoff Ravenswood. Bara jag som blev förvånad att han byter? Caleb känns så pass viktig och jag kan inte förstå varför han skulle dra från PLL, det känns ju nästan som att han bara hoppar av mitt i serien! Och vad händer med Caleb och Hanna? Många frågor men inte lika många svar. Synd om man bestämt sig för att paret ska gå skilda vägar eftersom det var seriens absolut bästa och finaste par (enligt mig).
 
Jag trodde först när jag fick veta om serien Ravenswood att det skulle vara som en "sidoserie" att man får följa med Caleb och Miranda när de ska ta reda på varför de hittade gravstenar med sina namn och bilder på, men att man fortfarande skulle se Caleb i PLL.
 
Förut så visste jag inte vad som menades med att Ravenswood var en spinoff på PLL, men nu har jag listat ut det och kan också berätta ifall det är någon mer som blev lite förvirrad av det.
 
Ravenswood är en spin-off på PLL vilket betyder att serierna egentligen inte har med varandra att göra mer än att en av karaktärerna i PLL blir huvudperson i Ravenswood och tydligen så kommer de två olika serierna glida isär mer och mer.
Visar en mysig GIF på min hunk ♥
 

Kommentarer
malin

men vaaaa? ska han inte vara med i PLL längre? Fan :(((((

2013-10-27 ⎪ 10:30:39
http://malintorstensson.blogg.seNamn

Mail

Blogg

Din kommentar

Trackback