Något som är rätt tråkigt..

Något jag började tänka på när jag precis kollade igenom min blogg lite, som jag tycker är rätt tråkigt, det är att jag har inte särskilt många bra bilder på mig själv, jag menar jag har ju foton där jag står modell. Men de är faktiskt inte alls lika bra som de porträttbilderna jag själv tar. Jag menar absolut inte detta som kritik till de som har fotat mig, utan ville bara påpeka min upptäckt.
 
För att ge några exempel, oskärpa, underexponerat, brus osv. (självklart tar inte jag alltid helt bra bilder heller) nu tänker jag inte bara på bilder som finns på bloggen, utan även bilder som finns på min dator. och som sagt; jag säger absolut inte detta för att det ska uppfattas som att jag är bättre än de som fotat mig, det finns bilder på mig som är jättefina! Jaja, nog om det!
 
Vad kan jag mer säga då?
Jag har fått ett super schysst högtalarsystem med bas osv av min kära bror! Nu kan jag äntligen lyssna på musik utan att behöva tortera min gamla högtalarsladd med glapp! Det är så mysigt på mitt rum nu, har även fått en ny TV, en större. Känner att min bror skämmer bort mig rätt rejält! 
 
För övrigt så har jag gymmat idag. Dock blev det ett slö-pass, men shh. Efter det åt jag på subway och åkte sedan hem igen.
 
Väl hemma lade jag mig i soffan framför TV'n på mitt rum och halvsov till Scary movie. Jag kommer så väl ihåg när jag var liten och såg den filmen, jag tyckte den var så läskig, haha!
 
Iallafall, idag har jag storstädat mitt rum, bytt sängkläder, bytt den trasiga bredvid-sängen-lampan och slängt allt sånt som jag varit för lat för att slänga med en gång, tillexempel sminkborttagningslappar, tops för nagellack, nagellackspapper osv. det ser så mycket fräshare ut nu!
 
Finns det något intresse på att jag lägger upp bilder på hur det ser ut? Jag har funderat på det men bilderna gör inte rättvisa.
 
 

Kommentarer
malin

alltid kul att se hur folk ser ut! :)

2013-10-28 ⎪ 13:05:46
http://malintorstensson.blogg.seNamn

Mail

Blogg

Din kommentar

Trackback