Att mobba anonymt

Jag hade för cirka en vecka sedan skrivit på en killes ask "tjena pudding", på skämt och det verkade som att någon ansåg att jag var ett farligt monster och ville varna honom att hålla sig borta från mig.
 
 
Jag förstår verkligen inte hur man kan skriva såhär om någon annan människa, speciellt om personen i fråga en gång var min vän. Det jobbigaste av allt är det faktumet att jag inte har någon aning om vem det kan vara, jag känner inte någon över huvudtaget som också känner denna killen.
 
Vad är det med mig som är så farligt att andra behöver räddas? Alla dessa saker som skrevs, av en anledning; personen i fråga såg att jag hade skrivit till honom, och tyckte verkligen inte om det.
 
När jag såg mitt gamla efternamn skrivet där, och sedan läste vad som var skrivet rös jag i hela kroppen, ingen ska behöva uppleva det. Varför skriva anonymt? Varför inte säga till mig personligen istället? 
 
Jag antar att allt detta kommer förbli ett mysterium, jag kommer inte få veta vem som skrev det, men jag är tacksam för att denna killen inte accepterar det som blir skrivet, utan står upp för att man inte säger såna saker.

Kommentarer
Adrian jansson

Indeed jag står inte ut med att andra människor trycker ner andra varit med om det för mkt själv. Sandra så därför accepterar jag inte om ngn random e det till någon annan ^^ Hoppas du inte oroar dig för mkt om det :P Tycker du verkar vara en skit kul person ^^

Svar: Tack så mycket! Du med :)
Sandra Fors

2013-09-11 ⎪ 16:52:34
Isabell

Men oj, ja om personen ska akta sig för någon så är det väl den där personen i sådana fall. Jag hade blivit skit skraj för den haha :) Kram på dig!

Svar: haha, ja :)
Sandra Fors

2013-09-12 ⎪ 13:17:37
http://blossom.blogg.se
Anonym

Svar: Tack så mycket.

Svar: och vem är du?
Sandra Fors

2013-09-13 ⎪ 15:53:23
Matilda

Nej fyfan, fega människor det finns!
Folk som kommenterar anonymt borde gå runt med en soppåse på huvudet, då tar ingendom seriöst.

Svar: haha ja!
Sandra Fors

2013-09-17 ⎪ 12:30:19
http://matildasavelind.blogg.se
Krypgrund

alltid toppen ... jag Älskar din superfint blogg :)
Namn

Mail

Blogg

Din kommentar

Trackback