Körkort

Hejsan. Har inte bloggat på ett bra tag då det inte är särskilt roligt längre. Tänkte berätta att jag nu mer har körkort, har inte tänkt på att berätta det. Flyttade fram uppkörningen och teorin till den 19e och 20e istället, och klarade det på första försöket. Yay me. 

Nya örhängen

Tjenare! Det blev inte att jag åkte hem idag, fick ett sms ifrån körskolan att jag hade lektion imorgon, så jag tänkte att det är bättre att jag stannar kvar i Kungsbacka så att jag kan sova ut tillsammans med kärleken. Istället för att jag åker hem och sover hemma, där jag sover dåligt, vaknar mitt i natten och måste upp för att ta bussen. Det är bara bättre att jag är här. 
 
Just nu när jag skriver om det känner jag att jag nästan borde åkt hem.. Min älskade lilla Daisy är ju ensam.. Åh min lilla gris, mamma kommer hem imorgon! 
 
Jag var iallafall som planerat och handlade på Kungsmässan, där fick jag köpt två par svarta jeans samt örhängen. Tre par äkta silverörhängen och ett trepack oäkta. Slänger upp en bild på de som är i äkta silver.
 
Dålig bild, jag vet. Men jag orkar inte fota med mobilen bara för att få en bra bild..
 
Imorgon fyller Victors lillebror Emil år. Supergrattis till honom! Jag hoppas att jag hinner vara med och fira en liten stund innan det är dags för mig att kila iväg.

Hos prinsen

Godmorgon! Sitter i soffan hos min kärlek och leker lite med hans mac. Det är såå mycket trevligare att blogga med den, mycket gosigare tangenter. Idag ska jag pysa hem igen, förhoppningsvis så har jag pengar på busskortet så att det räcker. Men innan det så ska jag kila förbi H&M och se ifall de har några små diskreta örhängen. Mina hål i öronen har börjat växa igen efter att jag skulle töja, och jag har bara stora klumpiga örhängen hemma, förutom ett par, men jag har bara ett örhänge då Daisy har lekt med det och lyckats få det att försvinna från jordens yta.
 
Jag kan också berätta att jag har fyllt 18. Så nu kan jag bland annat röka, snusa, supa och köpa huvudvärkstabletter lagligt! Haha..
 
 

pappa

Mår skit idag. Fem år sedan pappa dog. Känner mig så jävla ensam och övergiven. Sitter på bussen tillbaka hem igen, åkte till stationen för att ta mig till skolan, men jag känner att jag är på gränsen till att bryta ihop, så jag tänker åka hem, kolla på massa snyftfilmer och grina så att jag får ut det. Jag vill inte ha det såhär, jag vill bara ha ett normalt liv med en levande pappa. Gahh. Hejdå